Tävla

Anmäl dig till tävling genom att öppna anmälningsformuläret. Fyll i de färgade fälten (alla andra fält är skrivskyddade). Spara formuläret i din egen dator, och bifoga det sedan i ett mail till tavling.esik@gmail.com.

När du anmäler dig skall du förutom namn, ange tävlingsklass och grenar du vill ställa upp i. Kom också ihåg att respektera klubbens sistadatum för anmälan. Denna är några dagar innan arrangörens sistadatum för anmälningar. Klubben måste få lite tid att sammanställa och skicka in en samlad anmälning, arrangörerna tycker inte heller om när det droppar in enstaka lösa anmälningar. Anmälningar mellan dessa gränser kan du bli tvungen att fixa på egen hand, och om du anmäler dig efter arrangörens sistadag, blir det efteranmälning, som du får betala själv.

Om du inte kan delta skall du så fort som möjligt meddela gruppansvarig ledare att du måste hoppa av, och inte minst varför du inte ställer upp. Klubben betalar bara startavgift för tävlingar där du deltar. Om du kommit upp i A-gruppen kan du anmäla dig till fyra starter per tävlingsdag, undantaget mångkamper, förstås. Starter utöver fyra per dag får du bekosta själv.

Smålands Friidrottsförbunds kalender öppnar du här.

Svenska friidrottsförbundets kalender öppnar du här. Om Du öppnar fliken ”Tävlingar” i vänsterkanten på den sida du får upp,  kommer Du att se alla årets tävlingar, såväl, centrala, som distriktsvisa.

Det finns dessutom en undermeny ”Våra aktiva” under den här huvudmenyn. Det finns också en undermeny med en liten beskrivning hur det går till på tävlingar. (För muspekaren över menyn, och klicka på den undermeny som poppar upp, klicka inte på huvudmenyn).

 

 

 

 

 

 

 

;

Close
Close