Träna i Telekonsult Arena i Växjö på lördagar

Under lördagar kl. 13.00-16.00 (vänligen respektera klockslagen) är det möjligt att träna i friidrottshallen Telekonsult Arena i Växjö. Start 13 oktober och sista gången 27 april.

När det är tävlingar eller andra arrangemang i arenan kan träningstiden bli helt avbokad eller med begränsad tillgång. Senaste information om detta finns på IFK Växjös hemsida om ni rullar ner en bit på sidan så finns information om aktuella begränsningar. Såhär ser det ut nu.

Ordningsregler för Telekonsult Arena

Du har två möjligheter att komma dit:

Antingen samåkning med Ingemar Hedin, vid de tillfällen som finns i kalendern när A-gruppen och äldre aktiva åker (Ingen organiserad träning utan träning på egen hand). Kontakta Ingemar senast torsdagen före om du vill åka med 070-322 53 23.

Alternativet är att du tar dig dit i egen regi. Då måste du ha med dig en nyckelbricka, och en PIN-kod för att komma in i hallen. Kontakta Ingemar för att få tillgång.

Här finns B-gruppens schema för vintern 2018 / 2019. OBS Ingen träning i Växjö den 8 december eftersom vi är med och arrangerar Julmarknaden i Eksjö. Glöm inte kolla tillgänglighet enligt länken ovan. Tillgängligheten kan ändras med relativt kort framförhållning.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Close