Nyheter

Ränneborg, ömsom vin ömsom vatten

RÄNNEBORG, ömsom vin ömsom vatten:

* Friidrottshuset blev färdigt idag, i och med att vattnet kopplades på. Totalt blev det 1.340 timmar, varav 1.150 timmar av de fyras gäng. Stort tack till Tony, Mikael, och Christer. Efter slutstädning (i närtid) har jag inget ansvar för detta projekt. /Kas-Sören.

Så lite från fritidsförvaltningen:
Hoppas allt är bra och att ni är igång med eran säsong som planerat.
Jag vill bara uppdatera er på några riktiga ”surdegar” som Erik och jag jobbar med. Lätt att gå och vara irriterad på att ingenting ”händer” annars.

* Tvätt och lagning av löparbanor. Enligt plan skulle det blivit gjort v.15-16. Blev sedan framflyttat till v.19 när de dyrt och heligt lovade att komma….. Har jagat dem både denna veckan och förra och får inga klara besked. De skyller på både dåligt väder och sönderkörda maskiner grr….. men jag fortsätter jaga dem

* Kastburen. Erik jobbar för fullt med den och försöker få fram en bra lösning. Han håller ihop med Christer Bjärnlöf som kommer vara uppdaterad i ärendet.

* Flytt av lilla förrådet till Sandåkra. Mycket frågor och skisser som har mailats fram och tillbaka med fortverket och det är inte klart än… meddelar så fort det är färdigt.

Vi jobbar på så mycket vi kan med de här ärendena och ger oss inte förrän de är fullföljda även om det tar lite tid. Bra för er att kunna informera vidare till era utövare och ledare också om de är frustrerade på hur det ser ut just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Close