Återblick och historia

Medaljskörd DM-nivå, GM och högre. Basen har varit klubbens verksamhetsberättelser, SmFIF:s verksamhets-berättelser samt Kettie och Gösta Gustavssons DM-statistik 1971 – 2013 för seniorer och juniorer. Listan är i excel-format och har ett autofilter, för de som är bekanta med den funktionen. Det ligger även en pdf-variant här.

På samma sätt finns en lista med antal medaljer per person årsvis, antingen som excel-, eller pdf-fil, liksom en variant över enbart perioden fram till 1958, då klubben lades i malpåse. (excel– eller pdf). Denna lista är lite osäkrare, eftersom vissa datakällor inte varit tillgängliga, eller inte är arkiverade. För att komplettera bilden av klubben finns kolumnerna "ej pall" i  rött, som visar deltagande, där resultaten inte riktigt räckte ända fram till pallen.

TÄNK DOCK PÅ ATT FÖR DM-TÄVLINGAR FINNS GULD + SILVER + BRONS, ENBART FÖR SENIORER OCH JUNIORER, INTE FÖR VETERAN-, FLICK-, ELLER POJK-KLASSERNA.

Nedan följer en jubileumsskrift, baserad delvis på det som skrevs till tidigare jubileer, diverse verksamhetsberättelser, tidningsurklipp, och sparade bilder. Öppna en version här. Den kommer att bearbetas/omarbetas efter varje år.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Close
Close