Allmän info

Information sker i första hand genom hemsidan www.esik.nu, och facebookgruppen ’Eksjö Södra IK’. Ta för vana att kolla in hemsidan och facebookgruppen, för här kommer uppdateringar och information i första hand. Gå också in och ’gilla’ facebookgruppen, så får du en blänkare när nåt nytt lagts ut. Vår ambition är att undvika alltför mycket pappers-utskickande.

 

Kontaktuppgifter

Eksjö Södra IK

Box 11

575 21 Eksjö

www.esik.nu     info@esik.nu     Bg:   5399-8647     Pg:   37 49 64-5     Swish:    123 551 06 49

Styrelse, m. fl.   

Se hemsidan, fliken ’Info ESIK’.

Tränare, ledare.

Se hemsidan, fliken ’Träna’.

Pröva på                         

Vill du pröva på friidrott är du välkommen till oss. Du kan pröva på upp till tre tillfällen, sedan vill vi att du löser medlemskap i föreningen. Du kan få ett anmälningsformulär av tränarna, eller så kan du hämta hem det direkt från hemsidan, fliken Info ESIK.

Medlemsavgift

Personligt medlemskap 100.- Tillägg för aktiva (träning/tävling) 250.- (Högsta belopp för en familj 700.-)              

Familj är ni om ni bor på samma adress, eller har barn, som studerar på annan ort. Medlemskap gäller kalenderårsvis. För att kunna träna och tävla skall medlemsavgiften vara betald senast första april, inför utomhussäsongens start. Försäkringen gäller bara om medlemsavgiften är betald. Blir du medlem så sent under året att årets utomhussäsong är slut, inräknas medlemsavgiften att gälla även nästkommande år.

Under 2019 arrangerar Eksjö Södra IK:

Eksjö Stadslopp                                                          31 maj, (alltid sista fredagen i maj.)

Höglandskampen

Höglandsmästerskap i friidrott

Idrottsskolan                                                                 datum meddelas senare

Ränneborgskastet

Entimmesloppet                                                            datum meddelas senare

Eksjö marknad                                                             se hemsidans kalender

Eksjö julmarknad                                                         se hemsidans kalender

Dessa arrangemang ger ett visst överskott. Det är en förutsättning för att vi även i fortsättningen skall kunna hålla låga medlemsavgifter, och bekosta ett antal starter vid tävlingar på andra platser. För att klara dessa arrangemang på ett bra sätt krävs ett stort antal funktionärer. Därför förväntar vi oss att du som är medlem, eller har barn som är medlemmar, ställer upp med arbete vid föreningens arrangemang. Du får ju du ditt tävlande helt eller delvis betalt av föreningen, så då förväntar vi oss att du i gengäld ställer upp och hjälper till. Inget av det vi vill ha hjälp med är särskilt svårt. Skulle det behövas, så bekostar vi en utbildning.

Vi har också stort behov av intresserade föräldrar, som kan hjälpa till att stötta och stödja de yngre barnen i samband med träning. Kontakta Ditt barns tränare. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan du behöver finnas som stöd och hjälpreda när det behövs. Detta är avgörande för att klubben skall kunna bedriva en meningsfull och utvecklande verksamhet.

Om Du vill hjälpa till, kan Du kontakta Ingemar Hedin, eller Jan Rudolfsson. Föreningen ordnar utbildning om det behövs.

Medlemskort                  

Skickas ut när vi fått in betalning för medlemsavgiften.

Bingolotter                      

Föreningen administrerar inte längre dessa, utan hänvisar er direkt till deras hemsida. Där kan du prenumerera på bingolotter, och du kan självklart stödja vår förening genom att ange att du vill stödja just Eksjö Södra IK. Gå in på www.bingolotto.se för mer information.

Träning

Titta på hemsidan, www.esik.nu, så ser du vad som gäller för just dig eller ditt barn.

Gäller från 2017-01-01

ESIK /Styrelsen

Close
Close